Általános Szerződési Feltételek

Eladó adatai

webáruház neve: slukk.com
webáruház url címe: https://slukk.com
elérhetőség: info@slukk.com

Az általános szerződési feltételek elfogadása

A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.

Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

Vásárlói nyilatkozat

A Webáruház tartalmát csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
A Webáruházat csak akkor használhatja és adhat le rendelést, amennyiben kijelenti, hogy betöltötte 18. életévét és elfogadja az üzletszabályzatot. Ne használja termékeinket, ha Ön várandós kismama, szív és érrendszeri megbetegedésben szenved, vagy allergiás a Propilén-glikolra!

A megrendelés lépései

  • kosárba rakás gomb használata
  • kosár oldal áttekintése
  • pénztár oldalon személyes adatok bevitele
  • feltételek elfogadása
  • megrendelés elküldése

Az adásvételi szerződés létrejötte

Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló email a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)

A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Szlovákia joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja azt.

A termék lényeges tulajdonságai

A Webáruház elsősorban elektromos cigarettát és hozzá tartozó kiegészítőket árusít. A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.
Termékeink nikotint tartalmaznak, amely egy erős függőséget okozó szer. Termékeinket kifejezett hagyományos cigarettáról leszokni kívánóknak ajánljuk.

Árak

A Webáruházban közzétett végösszeg ára ÁFÁ-val növelt bruttó ár, amely tartalmazza a termékek árát és a házhoz szállítás költségeit.

Csomagkezelés

A termékeket eredeti, bontatlan csomagolásban szállíttatjuk. A csomag tartalmazza a számlát. Amennyiben kézbesítéskor a csomag sérült, kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Jegyzőkönyv nélküli minőségi reklamációt nem fogadunk el.

Cookie-k kezelése

A Webáruház sütiket használ a böngészés egyszerűsége és piackutatási célokból.

Adatvédelem

A Webáruházon, rendelés leadásakor, a felhasználó beleegyezik, hogy a Webáruház összegyűjtheti a felhaszáló keresztnevét, vezetéknevét, cégnevét, postai címét (ország, megye, város, irányítószám, utca, házszám), telefonszámát, e-mail címét.

A Webáruház nem adja ki a felhasználók adatait harmadik félnek, kivétel ez alól a szállítást végző szállító aki a rendelt termékeket kézbesíti.

A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos hozzájárulását a felhasználónak az info@slukk.com e-mail címen van lehetősége visszavonni írásos formában. A levél kézbesítésétől számítva 1 hónapon belül az érintett személyes adatokat töröljük minden általunk használt információs rendszerből.

Elállás joga

Internetes vásárlás esetén, a vevőnek joga van elállni a szerződéstől a rendelt termékek átvételétől számított 14 naptári napon belül. Elállás esetében a vásárló köteles felvenni a kapcsolatot velünk, a megadott elérhetőségre szolgáló címek valamelyikén (levél, email). Amennyiben a 14 napos határidőn belül elküldi a vásárolt termékeket sérülésmentesen és hiánytalan tartalommal, úgy Ön jogosult a vételár visszatérítésére.

  • A csomag eljuttatásával járó költségek Önt terhelik.
  • Utánvéttel küldött csomagot nem vagyunk kötelesek átvenni.
  • Visszatérítésnél a vásárláskor használt fizetési módot alkalmazzuk, ha az eladó és a vevő nem egyezett meg másban