Akció!

ELF BAR 600

2690 Ft

Az Elf Bar vadonatúj eldobható pod, beépített 550mAh akkumulátorral és körülbelül 600 slukk kapacitással. 2 ml e-folyadékkal van előtöltve.

Cikkszám: EB600 Kategóriák: ,

Leírás

Az Elf Bar 600 egy eldobható ecigi készülék, nikotinsó-alapú e-folyadékkal töltve. Nem kell újratölteni készüléket, feltölteni vagy cserélni a hüvelyeket, tekercseket. Egyszerűen szívd be a gőzt.

Az Elf bár kompakt és könnyű, így tökéletesen használható utazás, ingázás vagy éjszakai kiruccanás közben, vagy akár tartalék eszközként is. 550mAh akkumulátorral mindegyik körülbelül 500-600 slukkig tart.

Használja az használati utasításnak megfelelően, és győződjön meg arról, hogy a terméket gyermekektől elzárva tartja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a termék nyomokban diót is tartalmazhat.

Elf Bar 600 – The Vaping Lodge Bristol

Technikai leírás:

550mAh akkumulátor

2 ml e-folyadék kapacitás

550-600 slukk

szívásra bekapcsol

Csomag tartalma:

1 x Elf Bar 600

Elf Bar 600 puffs Strawberry Ice - Elf Bar 600 blue razz lemonade

További információk

option

WATERMELON, BLUE RAZZ LEMONADE, BLUEBERRY, KIWI PASSION, STRAWBERRY ICE, PINK LEMONADE, GRAPE, ENERGY ICE, COLA, APPLE PEACH, PINEAPPLE PEACH MANGO EN, MANGO, COCONUT MELON, CREAM CLASSIC, STRAWBERRY BANANA, BANANA ICE, PEACH ICE, STRAWBERRY ICE CREAM, SPEARMINT, LYCHEE ICE, MANGO MILK, COTTON CANDY, STRAWBERRY KIWI, ELF BERG, LEMON TART, BLUEBERRY SOUR RASPBERRY, STRAWBERRY ENERGY