Akció!

ELFBAR ELFA POD

4990 Ft

Az Elfbar bemutatja új újratölthető készülékét, az ELFA-t. Ez az új újratölthető pod egy 500mAh-s akkumulátorból és egy 2ml e-folyadékkal előre feltöltött patronból áll. Itt van egy két podból álló csomag előre feltöltve a puff ELFA befejezéséhez. Ezek a patronok megfelelnek a francia szabványoknak és újrahasznosíthatóak.

2 patront tartalmazó csomag ELFA.

Cikkszám: 16529 Kategóriák: , , ,

Leírás

ELFA: a podok új generációja

Az eldobható puffok világméretű sikerét követően az Elfbar az egyszer használatos podok első számú márkájává vált az Egyesült Királyságban, Ázsiában és Kelet-Európában. Az Elfbar az elektronikus cigaretták piacán világszerte AZ elektronikus cigaretta márkájaként jelenik meg. A puffok sikerén szörfölve az Elfbar megpróbál változtatni a hozzáálláson, és nem eldobható puffot kínál: ELFA. Az akkumulátorból és egy előre töltött patronból álló új puff a hagyományos eldobható podok ergonómiájával és könnyű használhatóságával rendelkezik, azzal a különbséggel, hogy ha kiürült, nem dobják ki, csak a patront kell cserélni.

Az ízek:

Ehhez az új újratölthető készülékhez az Elfbar számos ízt kínál az előre töltött podokhoz. A legnépszerűbb podokban árult ízeket tartalmazza, így csak biztos értékek vannak, amelyek a vaperek nagy többségének tetszeni fognak.

A patronokat könnyű használni

Az eldobható podok terén vezető márka az egyszerűséget tartja jelszavának. Az ELFA patronok esetében csak be kell helyezni a patront az akkumulátorba, és már mehet is a slukkolás. Az ELFA két része mágneses, gond nélkül csíptethető és lecsatolható.

Ahhoz, hogy a patronokon maradjon, nincs bonyolultság. Nem kell megváltoztatni az ellenállást, vagy nem kell újratölteni a patront az e-folyadékba. Ami a klasszikus puffot illeti, ha a patron kiürült, egyszerűen dobja el, és cserélje ki, hogy folytassa a slukkolást.

Ökológiai tudatosság

Ezzel az új újratölthető puffal az Elfbar belevág a hulladékcsökkentésbe. Az ELFA-t ugyanis feleannyira nehéz újrahasznosítani, mivel az akkumulátort nem dobják ki a hagyományos készülékekhez képest. A márka továbbra is felajánlja, hogy gondoskodik az üres készölékek és patronok újrahasznosításáról, csak küldje vissza az üres termékeket az Elfbarnak.

Tartalom:

2 x ELFA előretöltött pod
1 x használati útmutató

További információk

option

Banana (Banán), Blue Razz Lemonade (Kék Málnás Limonádé), Blueberry (Áfonya), Blueberry Cotton Candy (Áfonyás Vattacukor), Blueberry Sour Raspberry (Savanyú Málna Áfonya), Cola, Cranberry Grape (Áfonya Szőlő), Elfbull (Energiaital), Kiwi Passion Fruit Guava, Pink Lemonade (Pink Limonádé), Strawberry Ice Cream (Eperfagylalt), Strawberry Kiwi (Eper Kiwi), Watermelon (Görögdinnye)

Nicotine strenght

20 mg.

Flavour

Fruity

PG/VG

50/50

Nic salt

Yes

Device type

Pods cartridges

Capacity (ml)

2 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ELFBAR ELFA POD” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük