Akció!

AZ ÚJ ELFBAR ELFA

6990 Ft

Az Elfbar bemutatja új újratölthető készülékét, az ELFA-t. Ez az új újratölthető pod egy 500mAh-s akkumulátorból és egy 2ml e-folyadékkal előre feltöltött patronból áll. Itt van egy két podból álló csomag előre feltöltve a puff ELFA befejezéséhez. Ezek a patronok megfelelnek a francia szabványoknak és újrahasznosíthatóak.

2 patront tartalmazó csomag ELFA.

Cikkszám: 16528 Kategóriák: , , ,

Leírás

Az Elfbar újjáalakul az ELFA-val


Az Eflbar puffok világsikerét követően, legyen szó 600 vagy 1500 puffról, a márka folytatja lendületét, és bemutatja a jövő sikerét, az ELFA puffokat. Az ELFA puff ugyanolyan kialakítású, mint az eldobható podok, amelyek Európa és a világ számos országában sikeressé tették a márkát, de az ELFA puff nagy előnye, hogy nem eldobható. Valóban, a klasszikus puffokkal ellentétben ennek a podnak az akkumulátora megmarad és újratölthető, csak a patronok eldobhatóak, mint a klasszikus podoknál.

Még mindig ugyanolyan egyszerű a használata

Az egyszerűség mindig is az Elfbar márka kulcsszava. Valóban, a puffoknál praktikusabbat és egyszerűbben használhatót nem lehet készíteni. Ezért a márka a siker receptjének áldozatául esik egy képernyő nélküli elektronikus cigarettával, a belégzéssel történő aktiváláshoz szükséges gomb nélkül. Az egész pod ELFA áll egy akkumulátor és egy előre töltött patron e-folyadékkal.

Ami az akkumulátort illeti, 500 mAh hatótávolsággal rendelkezik, amely körülbelül 600 puffolásra elegendő. Újratölthető az akkumulátor aljához csatlakoztatható USB Type-C kábel (nem tartozék) segítségével. Ami a méreteket illeti, a puff ELFA, a patron és az akkumulátor mérete 108 x 16 mm, ami nagyjából megfelel egy puff Elfbarnak. Vegye figyelembe az akkumulátor alsó részén található led csíkot, amely gőzölés közben világít, és alacsony akkumulátor esetén villog.

Az Elfbar használatának új módja

Ezzel az új ELFA akkumulátorral az Elfbar korlátozza az ökológiai lábnyomát. Az eldobható kédzülékeket újratölthető podok váltják fel, hogy élvezhesse az előre töltött podokat. Ha már a podokról beszélünk, körülbelül húsz különböző ízben kapható. Az Elfbar úgy döntött, hogy újra felhasználja azokat az ízeket, amelyek jól működtek, így biztonságos értékek vannak, amelyek a vaperek nagy többségének tetszeni fognak.

Az Elfbar az ELFA-val nagyon komolyan veszi az ökológia kérdését

Gyakran mutogatnak ujjal az eldobható szempontjuk miatt, a podok vitatottak. Természetesen rendkívül praktikusak és ergonomikusak, de egy podot eldobni, miután befejezte, nem túl ökológiai felelősségtudatos. Az Elfbar úgy igyekszik csökkenteni a hulladékot.

Csak a patronok eldobhatóak, ha teljesen kiürültek. Ez drasztikusan csökkenti az újrahasznosítandó anyagok mennyiségét, különösen mivel a podban lévő akkumulátor a legbonyolultabb újrahasznosítható rész. Most, hogy az akkumulátor újratölthető, a fogyasztó nyugodtan élvezheti az Elfbar összes ízét.

Tartalom:

1 x ELFA akkumulátor
1 x Felhasználói kézikönyv

További információk

option

aurora blue, aurora purple, black, navy blue, orange, white

Device type

Kits & Packs

Kits

Beginner

Kit type

Pod kits

External battery type

Integrated

Battery life

500 mAh

Micro USB

Charging only

Connector

Others

Electronic protections

Yes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AZ ÚJ ELFBAR ELFA” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük