Akció!

POD JUUL-hoz

4990 Ft6337 Ft

Cikkszám: vazepod Kategóriák: ,

Leírás

Csomag tartalma

  • 4db pod JUUL-hoz

Tulajdonságok

  • A pod nikotin sókat tartalmaz, nem pedig a legtöbb e-cigarettában használt szabad bázisú nikotint.
  • A hőmérséklet szabályozott gőz-technológiával a JUUL olyan élményt nyújt, mint semmi más.

Technikai Jellemzők

Nagyjából 200 szívást biztosít podonként

Kapacitás: 0,75ml

Nikotintartalom: 20 mg/ml vagy 10 mg/ml

Nikotin só, mint nikotin bázis

eredeti JUUL akkumulátorral kompatibilis

Figyelem!

Ez a termék nikotint tartalmaz, ami egy erős függőséget okozó szer. A terméket kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretnének leszokni a hagyományos cigarettáról.

Pod szétszedése és újratöltése (csak EU verzióhoz)

Ennek az útmutatónak megismerésével megtanulhatja hogyan töltse újra egyszerűen a JUUL podját eszközök nélkül. A podok újratöltését csak saját felelősségre kísérelje meg!

  1. Távolítsa el a podot a JUUL készülékből!
  2. Csavarja a pod fekete kupakját valamelyik irányba erőteljesen! A műanyag rugalmassága miatt a kupak leválik a tartályról.
  3. Távolítsa el a fekete gumit! Használhatja a körmét ehhez a művelethez.
  4. Töltse meg utántöltő folyadékkal a tartályt a jelzésig!
  5. Helyezze vissza a fekete gumit és csatlakoztassa kupakot a tartályhoz! Az összeszerelés után győződjön meg, hogy a pod külseje mentes a nikotinos folyadéktól!
  6. Helyezze a szipkájánál a podot a szájába, majd fújjon a podba, míg egy papírzsebkendőt tart a tartály alsó részéhez! Ezzel a művelettel eltávolítja az újratöltés során fém csőbe szoruló folyadékot.
  7. Csatlakoztassa a podot a készülékhez! Sikeresen befejezete a pod újratöltését, és a megszokott módon használhatja a JUUL-ját.

A podokban található organikus vatta szál a használat során megéghet. Amennyiben mellékízt tapasztal kerülje el a pod használatát!

További információk

íz

Apple Berry 10mg/ml, Apple Berry 20mg/ml, Blond Tobacco 10mg/ml, Blond Tobacco 20mg/ml, Créme Caramell 10mg/ml, Créme Caramell 20mg/ml, Menthol Absolute Zero 10mg/ml, Menthol Absolute Zero 20mg/ml, Peach Orange 10mg/ml, Peach Orange 20mg/ml, Red Friuts 10mg/ml, Red Friuts 20mg/ml, Strawberry Watermelon 10mg/ml, Strawberry Watermelon 20mg/ml, Caramell Vanille Tobacco 10mg/ml, Caramell Vanille Tobacco 20mg/ml, Ultra Lemon 10mg/ml, Ultra Lemon 20mg/ml, Virgine Tobacco 10mg/ml, Virgine Tobacco 20mg/ml