Vampire Vape Dot Pro Vape Kit

10999 Ft

Cikkszám: dotprokit Kategória:

Leírás

#

AZ ULTIMATE STARTER KÉSZLET

Bemutatjuk a Dot Pro Kits & Pods-t, a következő szintű kezdőkészletet, kifinomult dizájnnal, amelyek egyszerű, de mégis kielégítő elményt kínálnak. A Dot Pro Kit egyedülálló élményt kínál a szívásra aktiválódással, a 45 perces újratöltéssel és előretöltött Pod hüvelyekkel, amelyek az újratöltést problémamentes feladattá teszik. Az előretöltött Pod választékunk változatos, gyümölcs-, mentolos-, sült- és dohányízű, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő Podot. Ha többet szeretne megtudni a Dot Pro Kits & Pods termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.

LEAK-FREE DESIGN

SZIVÁRGÁS-BIZTOS TERVEZÉS

HONEYCOMB TECHNOLOGY

MESH TECHNOLÓGIA

45 MIN FAST CHARGE

45 PERCES GYORSTÖLTÉS

AZ EGYSZERŰ HASZNÁLATHOZ TERVEZVE

A Dot Pro Kit leegyszerűsített, kifinomult kialakítású eszközt kínál, amely magában foglalja a tűzgomb nélküli használatot is, így a felhasználóknak csak be kell lélegezniük a gőzt az eszközön keresztül.

A további kialakítások közé tartozik a rácsos-hálós (mesh) technológia, amely egyenletesen melegíti fel és adagolja a folyadékot, ami fokozza a folyadékok ízét. A Dot Pro szivárgásmentes kialakítású, és előretöltött Podokat használ a karbantartás és a rendellenesség csökkentése érdekében. Az eszköz összeszerelése is egyszerű, csak helyezzük bele a Podot a készülékbe.

Ez a kezdőkészlet könnyed gőzölést kínál maximális ízzel, miközben magasabb nikotintartalmú hatást okoz, amely hatékonyan csökkenti a cigaretta utáni vágyat. Ideális új és tapasztalt füstölők számára.

#

Egyszerű használat

Gyors összeszerelés

Szivárgásmentes kialakítás

Mágneses csatlakozás

Nikotinsó Podok

Mesh technológia

45 perces töltési idő

KÉSZÜLÉK

A Dot Pro Kit egy ergonomikus, kifinomult felépítésű elektromos cigaretta, amely automatikusan aktiválódik, amikor a felhasználó beleszív a szájrészbe.

A mágneses előretöltött hüvelyek egyszerű beüzemelést tesznek lehetővé minimális karbantartási igény mellett. Ezek a sóalapú hüvelyek könnyen becsúsztathatók a készülékbe, így egyetlen gyors mozdulattal válthat az ízek között.

Az áramvonalas tok teljesen hordozható, és az eszköz szépen illeszkedik a tenyerébe, táskájába vagy zsebébe.

A Dot Pro egy könnyedén használható kezdőkészlet, amely kellemes gőzölést kínál.

PODOK

Találd meg a neked legmegfelelőbb ízt előretöltött hüvelyekből álló választékunkkal, amelyek sokféle ízt tartalmaznak.

A válogatás két díjnyertes ízt, a Heisenberget és a Lemon Pie-t, valamint a három legkelendőbb ízt, a Pinkmant, a Mentholt és a Tobacco-t tartalmazza. A négy ízprofillal mindenkinek lehetősége van megtalálni a neki valót a mindennapokra.

Minden előretöltött hüvelyünkben 2 ml e-liquid és egy mágneses talp található, amely elegánsan csúszik a Dot Pro akkumulátorába.

Az étlapunk négy kategóriából áll: Mentol, Gyümölcs, Sütemény és Dohány, így minden ízlést kielégítő választékot kínálunk.

#

További információk

flavor

classic, heisenberg, pinkman

Érdekelhetnek még…